+36 (1) 271-1141 info@mohanet.com
  • Magyar
  • English

Management

zoli

Havasi Zoltán

vezérigazgató

A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki kar Villamosmérnöki szakán, Telekommunikáció szakirányon szerzett diplomát.

Alapítóként, a kezdetektől napjainkig aktív szerepet vállal a MOHAnet termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztésében, az egymásra épülő mobil alkalmazások népszerűsítésében, valamint az IoT piac evangelizációjában. Vezérigazgatóként, a vállalkozás stratégiai területeiért felelős, így hozzá tartozik a nemzetközi terjeszkedés, a PR és marketing, valamint a partnerek fejlődését célzó üzleti tréningek szakmai támogatása. A fentieken túl nemzetközi kiállításokon és üzletember találkozókon is képviseli a céget, ahol interaktív előadásokat tart az IoT ökoszisztéma iránt érdeklődők számára.

Mozgó Zsolt

hardverfejlesztési igazgató

A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki kar Villamosmérnöki szakán, Digitális rendszerek szakirányon szerzett diplomát.

Társalapítóként, a kezdetektől napjainkig aktív szerepet vállal a MOHAnet hardvereinek és beágyazott szoftvereinek fejlesztésében, valamint a különböző kommunikációs és érzékelési technológiák integrálásában. Hardverfejlesztési igazgatóként felel a vállalkozás által tervezett, fejlesztett és gyártott IoT készülékek szolgáltatásainak minőségéért és azok üzemeltetésének megbízhatóságáért. A fentieken túl szakmai támogatást és segítséget nyújt a vállalkozás kiemelt ügyfelei számára, mellyel szorosabbá és gördülékenyebbé teszi a velük való sikeres együttműködést.

Szabó Norbert

cégvezető

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodási szakán szerzett diplomát.

Cégvezetőként tevékenysége kiterjed a vállalat gazdasági, humán és jogi működésének irányítására. Gazdasági vezetőként felel a vállalkozás pénzügyi és számviteli területéért, az éves beszámoló elkészítéséért, a banki és biztosítás kapcsolatokért, a társaság likviditásának és fizetőképességének megteremtéséért, a pályázatok elkészítésének és lebonyolításának menedzseléséért. HR-vezetői funkcióban a munkaadói oldalról végzi a cég munkavállalóival kapcsolatos szerződéses és adminisztratív feladatok irányítását. Biztosítja továbbá a vállalkozás működésének jogi környezetét, képviseli a céget az állami szervek, hatóságok, együttműködő vállalkozások és egyéb szervezetek felé.

Szabó Roland

szoftverfejlesztési igazgató

A Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett Szoftverfejlesztés szakirányon.

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik szoftverfejlesztésben nemzetközi környezetben. Szoftverfejlesztési igazgatóként a MOHAnet adatgyűjtő platformjáért és egyéb szoftvereinek fejlesztéséért felelős.

Szigetvári Ákos

értékesítési igazgató

A Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán villamosmérnöki karán végzett automatizálási mérnökként, valamint Székesfehérváron felsőfokú biztonságszervezői végzettséget is szerzett.

Értékesítési igazgatóként a tevékenysége az alábbiakat foglalja magában: Kapcsolattartás a meglévő infrastruktúra szolgáltatókkal és rendszerintegrátorokkal, mint MOHAnet Partnerekkel. Kapcsolattartás a meglévő alkalmazás-szolgáltatást igénybe vevő közép- és nagyvállalatokkal, mint MOHAnet ügyfelekkel. Kapcsolatfelvétel új ügyfelekkel, akik alkalmazás-szolgáltatás formában kívánják igénybe venni a MOHAnet megoldásait. Szakmai prezentációk készítése rendezvényekre, kiállításokra, ezeken előadóként, illetve kiállítóként való részvétel. Üzleti ajánlatok készítése, valamint a pályázatok, közbeszerzések üzleti részének elkészítése.